Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

PCCOCS are noi șefi: Pe cine au ales membrii CSP

© Sputnik / Miroslav RotariPCCOCS
PCCOCS - Sputnik Moldova, 1920, 15.10.2021
Abonare
Consiliul Superior al Procurorilor s-a întrunit astăzi în ședință și a desemnat noi șefi la la Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).
CHIȘINĂU, 15 oct - Sputnik. Membrii CSP l-au desemnat pe Sergiu Russu în funcția de șef interimar la PCCOCS. Asta după ce Ion Caracuian și-a anunțat demisia acum două zile. Totodată, CSP-ul a desemnat și un nou adjunct interimar al PCCOCS. Acest fotoliu va fi ocupat de către Vladislav Bobrov.
Precizăm că Sergiu Russu a deținut anterior funcția de procuror șef în cadru Procuraturii raionului Dubăsari, iar în 2017 a fost numit în funcția de procuror-șef al Secției combaterea traficului de ființe umane din cadrul Direcției urmărire penală și criminalistică a Procuraturii Generale, pentru un mandat de cinci ani.
Igor Cujba își anunță demisia din funcția de director general al S.A. ”Metalferos” - Sputnik Moldova, 1920, 13.10.2021
Politică
Directorul general al întreprinderii „Metalferos” și-a dat demisia
Amintim că miercuri, 13 octombrie, șeful Procuraturii pentru Combaterea Crimelor Organizate și Cauze Speciale, Ion Caracuian, și-a depus demisia din motive personale.
Totodată, membrii CSP au mai decis astăzi ca Elena Cazacov să asigure interimatul funcției de șef al Procuraturii Anticorupție, iar Ion Munteanu – cel al funcției de șef-adjunct al PA.
Elena Cazacov, în anul 2013, a fost numită în funcția de procuror în cadrul Secţiei combatere trafic de ființe umane a Procuraturii Generale. În 2018, ea a fost transferată în funcția de procuror în Procuratura Anticorupție.
Fluxul de știri
0