Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Expert OMS: Sputnik V - un vaccin foarte bun

© Press Service of Moscow Mayor and the Moscow Government / Accesați arhiva multimediaВ миграционном центре в деревне Сахарово началась вакцинация трудовых мигрантов от COVID-19
В миграционном центре в деревне Сахарово началась вакцинация трудовых мигрантов от COVID-19 - Sputnik Moldova, 1920, 12.10.2021
Abonare
Expertul OMS Sumia Swaminathan a declarat că „Sputnik V” este un vaccin foarte bun.
CHIȘINĂU, 12 oct - Sputnik. Organizația Mondială a Sănătății se așteaptă ca „Sputnik V” să fie aprobat, judecând după datele preliminare, acesta este „un vaccin foarte bun”, a declarat Sumia Swaminathan, cercetător principal la OMS, într-un interviu acordat RIA Novosti.
"Sperăm că Sputnik V va fi aprobat, deoarece, judecând după datele pe care le-am văzut, acesta este un vaccin foarte bun", a declarat interlocutorul agenției.
Sputnik V este aprobat în 70 de țări cu o populație totală de 4 miliarde de oameni, ceea ce reprezintă mai mult de 50% din populația lumii. Sputnik V ocupă locul al doilea în lume în ceea ce privește numărul de aprobări primite de autoritățile de reglementare guvernamentale.
Eficacitatea vaccinului constituie 97,6%, în baza analizei datelor referitoare la 3,8 milioane de ruși vaccinați. Este mai mare decât datele publicate anterior de revista medicală The Lancet (91,6%), Fondul Rus de Investiții Directe și Centrul Gamalei.
Fluxul de știri
0