Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Primăria Chișinău va oferi compensații pentru căldură: Câți oameni vor beneficia

© Sputnik / Miroslav RotariОтопление
Отопление  - Sputnik Moldova, 1920, 12.10.2021
Abonare
Autoritățile municipale au decis și în acest an să ofere compensații pentru căldură cetățenilor cu venituri mici. Consilierii municipali au aprobat regulamentul privind acordarea ajutorului.
CHIȘINĂU, 12 oct - Sputnik. Consiliul Municipal Chișinău s-a întrunit astăzi în ședință, unde a votat regulamentul privind acordarea ajutorului financiar pentru categoriile defavorizate de locuitori ai municipiului Chișinău. Astfel, familiile cu venituri mici din Capitală vor putea beneficia de compensații pentru căldură.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 11.10.2021
Societate
Se dă căldură în calorifere, dar nu pentru toți: Cine are prioritate
Șeful Direcției generale locativ comunale Ion Burdiumov a declarat că pentru sezonul rece al acestui an este planificat ajutor financiar pentru 21 500 de locuitori ai Capitalei. Astfel, vor fi alocate 52 de milioane de lei în acest sens. Astfel, fiecare beneficiar va primi o compensație de peste 2 400 de lei.
Totodată, Burdiumov a precizat că persoanele care au beneficiat anul trecut de compensații pentru căldură, în acest an la fel vor putea beneficia, fără să depună din nou cerere.
„Comisiile speciale din cadrul preturilor vor verifica dosarele beneficiarilor care vor primi acest ajutor”, a menționat Ion Burdiumov.
Fluxul de știri
0