Am scăpat de înghețuri - revine vremea frumoasă

© Sputnik / Mihai CarausПарк
Парк - Sputnik Moldova, 1920, 11.10.2021
Abonare
Nu este adevărat că s-a dus vremea caldă și frumoasă. Începând de mâine, valorile termice revin la normalitate, ba chiar vor fi extrem de generoase, mai ales cu cei care vor să mai iasă la iarbă verde la un frigărui.
CHIȘINĂU, 11 oct – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că pe 2 octombrie vremea va fi determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală. Cerul va fi variabil, ziua izolat vor cădea ploi slabe. Vântul va sufla slab din Est.
Temperaturile nocturne vor crește, minimele vor varia între +3..+8 grade Celsius, astfel că nu va mai exista pericolul de înghețuri la suprafața solului. Mai exact în raioanele de nord noaptea se vor înregistra +3..+6 grade Celsius, în raioanele de centru +4..+7 grade Celsius, în raioanele de sud +5..+8 grade Celsius și în Capitală +5..+7 grade Celsius.
Valorile termice diurne vor fi de-a dreptul generoase pentru decada a doua a lunii octombrie, oscilând între +10..+15 grade Celsius. Mai exact, în raioanele de nord vom avea +10..+13 grade Celsius, în raioanele de centru +11..+14 grade Celsius, în raioanele de sud +12..+15 grade Celsius și în Capitală +12..+14 grade Celsius.
Aceste temperaturi diurne și nocturne se vor menține până la sfârșitul săptămânii.
Fluxul de știri
0