Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Video cu momentul în care un artist moare pe scena teatrului ”Bolșoi”

© Sputnik / Eugene Odinokov / Accesați arhiva multimediaTeatrul Bolșoi
Teatrul Bolșoi - Sputnik Moldova, 1920, 10.10.2021
Abonare
A fost publicată o înregistrare video cu momentul în care un artist și-a pierdut viața pe scena Teatrului ”Bolșoi” din Moscova.
CHIȘINĂU, 10 oct – Sputnik. ”Izvestia” a publicat o înregistrare video care surprinde momentul morții artistului de 38 de ani al Teatrului ”Bolshoi”, în timpul reprezentației operei ”Sadco”, informează RIA Novosti.
În înregistrare se vede cum decorul se lasă încet peste Evgheni Kuleș, care se afla în rândurile din spate. Peste câteva secunde, cortina s-a închis.
După cum au subliniat surse din cadrul teatrului, spectacolul a fost oprit imediat, publicul a fost rugat să părăsească sala. Un coleg al celui decedat a spus că nu consideră cele întâmplate un accident. În opinia sa, mișcarea mecanismului a fost normală, dar Kuleș a avut un moment de ezitare și nu a reușit să se dea la o parte.
Comitetul de anchetă a început un control de până la anchetă. Autoritatea de supraveghere va evalua realizarea cerințele legislației federale, inclusiv cu privire la protecția și muncii și tehnica de securitate.
Fluxul de știri
0