Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În ce localități din Moldova vor fi reparate drumurilor principale

© Sputnik / Mihai Carauslucrări de reparare a drumurilor
lucrări de reparare a drumurilor - Sputnik Moldova, 1920, 09.10.2021
Abonare
Autoritățile municipale au început lupta cu gropile care prezintă un pericol de avarie în zonele de deplasare a transportului public.
CHIȘINĂU, 9 oct – Sputnik. Peste 15 milioane de lei au fost alocate din bugetul municipal Chișinău pentru efectuarea lucrărilor de reparație a drumurilor de acces din suburbiile Capitalei. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.
Potrivit edilului-șef, lucrările sunt efectuate de către întreprinderea municipală Exdrupo. Mai exact, aceștia efectuează deja acțiuni de plombare și lichidare a situațiilor de avarie în zonele de deplasare a transportului public.
"În prezent se lucrează la accesul de pe strada Vadul lui Vodă către Colonița, unde se frezează porțiuni masive de asfalt deteriorat", a scris Ceban.
De asemenea, Ceban a adăugat că, de la intrarea în localitatea Sângera până spre satul Dobrogea, au fost lichidate situațiile de avarie, prin acțiuni de plombare, după care se va interveni cu frezări și plombări pe porțiuni mai extinse.
Potrivit primarului, lucrările vor începe în curând în satul Cheltuitori din componența comunei Tohatin.
"Acțiuni similare vor fi întreprinse și în toate celelalte suburbii: Codru, Durlești, Vatra, Cricova, Vadul lui Vodă, Trușeni, Ciorescu, Grătiești, Stăuceni, Băcioi, Bubuieci, Budești, Cruzești, Tohatin, Condrița și Ghidighici", a mai scris Ion Ceban.
Fluxul de știri
0