Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Tragedie în Georgia: S-a prăbușit un bloc de locuințe - sunt victime

© AFP 2024 / NICOLAS MAETERLINCKO clădire s-a prăbușit în orașul Antwerpen, Belgia
O clădire s-a prăbușit în orașul Antwerpen, Belgia - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Abonare
Tragedie în orașul georgian Batumi, unde s-a prăbușit un bloc de locuințe. Potrivit presei locale, sunt victime.
CHIȘINĂU, 8 oct - Sputnik. O clădire cu cinci etaje din centrul orașului Batumi s-a prăbușit. Zona este încercuită de poliție, iar locatarii casei au fost evacuați.
Potrivit, Sputnik Georgia, în scara care s-a prăbușit locuiau 12 familii. Salvatorii sunt la fața locului și încearcă să salveze victimele de sub dărâmături. Până acum, salvatorii au salvat un copil. El a fost scos dintr-o mașină care era acoperită cu bucăți de beton.
În jur de zece mașini sunt acum sub ruine. Ele erau parcate în apropiere blocului. Potrivit presei locale, mulți oameni s-au adunat încercând să afle soarta rudelor și prietenilor care locuiesc în această casă.
Deocamdată, nu se cunoaște cauza prăbușirii clădirii, iar specialiștii urmează să efectueze o expertiză.
Ministerul Afacerilor Interne din Georgia a făcut deja o declarație despre faptul că a fost lansată o anchetă privind prăbușirea blocului din Batumi, dar a menționat că deocamdată nu se cunoaște numărul răniților și dacă sunt persoane decedate.
Totodată, două persoane aflate sub dărâmături au reușit să contacteze salvatorii. Starea victimelor nu este încă cunoscută.
Salvatorii demarează căutări pentru a vedea dacă mai sunt persoane aflate sub ruine.
Fluxul de știri
0