Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Veste bună pentru moldoveni: Încă o țară a decis recunoașterea certificatelor de vaccinare

© AFP 2024 / OLIVIER MORINCertificat digital COVID
Certificat digital COVID - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Abonare
Ambasada Republicii Moldova în Marea Britanie anunță că autoritățile acestei țări au decis să recunoască certificatele de vaccinare emise de autoritățile moldovenești.
CHIȘINĂU, 8 oct - Sputnik. Începând cu data 11 octombrie, ora 04:00, Marea Britanie va recunoaște certificatele de vaccinare emise de autoritățile din Republica Moldova. Astfel, moldovenii vaccinați vor putea călători liber în această țară.
Este de menționat că cei care vor sosi în Marea Britanie până la intrarea în vigoare a deciziei de recunoaștere a certificatelor noastre de vaccinare, vor fi considerați ca nefiind complet vaccinați.
Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Coronavirus
România a actualizat lista țărilor cu risc sporit: Unde a fost clasată Republica Moldova
Totodată, din 11 octombrie, cei care dețin un certificat de vaccinare moldovenesc vor trebui să prezinte la intrarea în Marea Britanie următoarele documente:
Dovada rezervării unui test la COVID-19 care urmează să fie efectuat în a doua zi de la sosire (rezervarea se poate face aici)
Formularul passenger locator form (care poate fi descărcat de aici)
Precizăm că autoritățile noastre au expediat demersuri și către ministerele afacerilor externe din Polonia, Franța, Rusia, Irlanda, Letonia, Kârgâzstan, Tadjikistan, Israel, Luxemburg, Armenia și Uzbekistan pentru a solicita recunoașterea certificatelor de vaccinare emise de autoritățile moldovenești.
Fluxul de știri
0