Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Cazul Stoianoglo: Proteste, declarații tari și arest la domiciliu

Abonare
Procurorul general suspendat Alexandr Stoianoglo a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile.
După ce Alexander Stoyanoglo a primit pedeapsa de arest la domiciliu pentru 30 de zile, el a reușit să facă declarații în fața presei.
"Cazul meu este unul de natură politică. Și este foarte rău că după ce am ieșit din situația statului capturat acum doi ani, ne întoarcem la absolut aceleași tipare. Aceste amendamente au fost introduse nu de mine, ci de Centrul pentru Combaterea Economică Infracțiuni. Cu ajutorul jurnaliștilor, cazul a fost prezentat în așa fel încât totul să pară că eu șf fi făcut totul și că am avut anumite interese", a spus Stoianoglo.
La ieșirea din clădirea Judecătoriei Chișinău cu sediul la Ciocana, Stoianoglo a fost întâmpinat cu aplauze de mai mulți cetățeni.
Alexandr Stoianoglo a fost reținut în seara zilei de 5 octombrie, chiar înainte de briefingul de presă anunțat de acesta. La solicitarea procurorului Victor Furtună, ofițerii mascați ai serviciilor speciale l-au scos pe Stoianoglo din clădirea Procuraturii Generale, apoi l-au plasat în izolatorul de detenție preventivă pentru 72 de ore.
Fluxul de știri
0