Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Avocații lui Stoianoglo au cerut recuzarea judecătorului

© Sputnik / Mihai CarausReținerea lui Alexandr Stoianoglo
Reținerea lui Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova, 1920, 08.10.2021
Abonare
Apărarea a solicitat recuzarea judecătorului Nicolae Corcea, care urma să examineze solicitarea de plasare în arest preventiv a lui Alexandr Stoianoglo.
CHIȘINĂU, 8 oct - Sputnik. Avocații lui Alexandr Stoianoglo au solicitat recuzarea judecătorului Nicolae Corcea, care urma să examineze recursul acuzării. Declarația a fost făcută pentru presă de către procurorul Vitalie Furtună.
Ședința de judecată în care urmează să fie examinată solicitarea de plasare în arest preventiv a procurorului general suspendat a fost întreruptă până la numirea unui alt magistrat care să examineze cauza.
Procurorul de caz Victor Furtună a precizat că astăzi expiră termenul de 72 de ore de reținere a lui Stoianoglo. Dacă până la ora 17:45 nu va fi luată o decizie de către instanță la demersul acuzării, atunci Alexandr Stoianoglo ar urma să fie eliberat din arest. Ancheta pe numele lui însă nu va înceta.
Fluxul de știri
0