Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc astăzi în ședință: Ce subiecte vor fi pe ordinea de zi

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova  - Sputnik Moldova, 1920, 07.10.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Deputații se întrunesc astăzi în ședință. Ordinea de zi a fost aprobată miercuri de către membrii Biroului permanent.
CHIȘINĂU, 7 oct - Sputnik. Astăzi, cu începere de la ora 11:00, parlamentarii se întrunesc în ședință. Astfel, pe ordinea de zi sunt mai multe subiecte pe care deputații ar urma să le discute.
Conform ordinii de zi, deputații vor dezbate în lectura a doua proiectele de modificare a Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, a Legii cu privire la Autoritatea Națională de Integritate și a Legii privind declararea averii și a intereselor personale, precum și cel de modificare a Codului de executare al Republicii Moldova.
Dumitru Robu - Sputnik Moldova, 1920, 06.10.2021
Politică
Sandu l-a numit pe Robu procuror general interimar
Totodată, în prima lectură va fi dezbătut proiectul de lege pentru modificarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și BERD privind realizarea lucrărilor de construcție și reabilitare a drumurilor. În ședința de astăzi, deputații urmează să mai desemneze un membru și un vicepreședinte al Consiliului de administrație al CNPF și să demită un deputat din Parlament.
Fluxul de știri
0