Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Mass-Media: Alexandr Stoianoglo - reținut

© Photo : Igor Dodon Procurorul general, Alexandr Stoianoglo
Procurorul general, Alexandr Stoianoglo - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Abonare
Alexandr Stoianoglo, care încă în dimineața zilei de astăzi era procurorul general al Republicii Moldova, a fost reținut. Așa au anunțat mai multe mass-media fără a exista o confirmare oficială.
Presa mai scrie că a fost reținut nu doar Alexandr Stoianoglo, dar și soția sa.
Reținerea lui a avut loc după ce astăzi procurorul Anticorupție Victor Furtună a dispus urmărirea penală pe numele procurorului general, Alexandru Stoianoglo, ultimul a ieșit cu o reacție într-o conferință de presă.
Procurorul Anticorupție Victor Furtună a pornit urmărirea penală împotriva lui Stoianoglo în urma deciziei Consiliului Superior al Procurorilor prin care Furtună a fost desemnat pentru examinarea aspectelor invocate în adresarea lui Lilian Carp, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, președinte al Comisiei Securitate Națională, Apărare și Ordine Publică vizând pretinsele acțiuni ilegale comise de procurorul general, Alexandr Stoianoglo.
Fluxul de știri
0