Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foști și actuali angajați ai MAI, reținuți de SIS

© Sputnik / Mihai CarausReținere
Reținere - Sputnik Moldova, 1920, 05.10.2021
Abonare
Șase foști și actuali angajați ai Ministerului de Interne au fost reținuți în cadrul urmăririi penale care vizează fabricarea unui dosar penal.
CHIȘINĂU, 5 oct – Sputnik. Șase foști și actuali angajați ai MAI au fost reținuți de către Serviciul de Informații și Securitate, Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, pe mai multe capete de acuzare, în cadrul urmăririi penale pe un caz ce ține de fabricarea unui dosar pen
trafic - Sputnik Moldova, 1920, 29.09.2021
Societate
Falsificau contractele și vindeau mașini de lux: Persoane cu funcții publice, reținute
Potrivit SIS, este vorba de fabricarea unui dosar penal cu privire la o pretinsă infracțiune de natură sexuală, care ar fi fost săvârșită de un fost angajat MAI.
”Bănuiții, folosindu-se de statutul special, ar fi racolat o persoană în vederea denunțării false cu bună știință și ar fi asistat-o în falsificarea probelor prezentate, cu utilizarea tehnicii speciale”, este precizat în comunicatul instituției.
Persoanele reținute riscă pedeapsă penală cu închisoare de la 2 la 7 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții pe un termen de la 5 ani la 10 ani.
Fluxul de știri
0