Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Expert: Ce-i poate atrage în Moldova pe investitorii ruși

© Sputnik / Mihai CarausDrapelele Moldovei și Rusiei
Drapelele Moldovei și Rusiei - Sputnik Moldova, 1920, 04.10.2021
Abonare
Expertul imobiliar a oferit un scurt comentariu cu privire la sectorul în care ar putea investi potențiali oameni de afaceri din Rusia.
CHIȘINĂU, 4 oct - Sputnik. Nu contează din ce regiune a Rusiei pot apărea potențiali investitori în Moldova - chiar și din districtul autonom Ciukotka. Sarcina este ca aceștia să vină în Moldova, să investească bani, pentru că toată lumea va beneficia de acest lucru. Opinia a fost exprimată în emisie la Radio Sputnik Moldova de către președintele Uniunii Agențiilor Imobiliare Ilia Sopivnik.
„Cu cât este mai interesant un oraș, cu atât atrage mai mulți oameni, dar acest lucru necesită un aflux de specialiști de calitate, iar investitorii reprezintă o categorie importantă. Dacă potențialii investitori văd că este posibil să investească în Chișinău câștigând, iar orașul nostru se va dezvolta din aceasta - eu sunt doar „pentru”. Ar trebui să ne bucurăm cu toții de acest lucru", a spus expertul.
În concluzie, Sopivnik a reamintit că „suntem acolo unde suntem și acesta este cel mai bun lucru care ni se întâmplă acum”. Cea mai corectă strategie pentru dezvoltarea Chișinăului poate fi crearea unei capitale frumoase, iar Chișinăul modern va atrage noi investitori ca un magnet, a menționat expertul.
Fluxul de știri
0