Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Incendiu la un hotel din Bălți: Trei echipaje au fost la fața locului

© Sputnik / Mihai CarausInstruirea și pregătirea pompierilor
Instruirea și pregătirea pompierilor - Sputnik Moldova, 1920, 02.10.2021
Abonare
Un incendiu a izbucnit într-un hotel din municipiul Bălți. La fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri.
CHIȘINĂU, 2 oct - Sputnik. Vineri, în jurul orei 20:00, pompierii au fost alertați despre izbucnirea unui incendiu într-un hotel din municipiul Bălți. Potrivit datelor recepționate de către Serviciul 112, flăcările au izbucnit într-o cameră din interiorul clădirii cu patru etaje. La fața locului au mers trei echipaje de intervenție inclusiv și o autoscară.
autospecială pompieri - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Accidente
Incendiu într-un apartament din Capitală: Mai multe persoane, evacuate de pompieri - Foto
Pompierii au stabilit la fața locului că focul a pornit într-o cameră a hotelului de la etajul doi. În timpul intervenției, angajații IGSU au evacuat cinci persoane din încăperile vecine pentru evitarea intoxicării cu fum.
Astfel, pompierii au reușit localizarea arderii către ora 20:08, iar incendiul a fost lichidat complet la ora 20:14. Potrivit IGSU, nicio persoană nu a avut de suferit. Focul a reușit să distrugă doar patul din camera unde au izbucnit flăcările. Specialiștii urmează să stabilească cauza și circumstanțele incendiului.
Fluxul de știri
0