Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Gavrilița a anunțat când vor fi cunoscute detalii privind negocierile cu Gazprom

© Sputnik / Stringergaz
gaz - Sputnik Moldova, 1920, 30.09.2021
Abonare
Prim-ministrul Natalia Gavrilița a anunțat în cadrul unui briefing de presă când vor fi cunoscute detaliile privind negocierile cu Gazprom.
CHIȘINĂU, 30 sept - Sputnik. Vineri vor fi cunoscute detalii privind discuțiile dintre partea moldovenească și furnizorul rus de gaze naturale Gazprom. Cu un anunț în acest sens a venit premierul Natalia Gavrilița în cadrul unui briefing de presă.
”Cu siguranță se discută. Domnul vicepremier Spânu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale este în discuții pe această temă și va veni mâine cu comunicare publică pe acest subiect”, a declarat premierul Natalia Gavrilița.
Amintim că în cadrul ședinței de astăzi a Parlamentului, deputații PAS au respins includerea pe ordinea de zi a audierii în plen a ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, pe subiectul încheierii noului contract cu Gazprom.
gaz - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Analize și opinii
Slusari: Guvernul e obligat să participe la negocierile cu Gazprom privind prețul la gaz
Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au propus ca Andrei Spînu să vină în fața Parlamentului, întrucât astăzi expiră data de acțiune a vechiului acord, prin care sunt livrate gazele țării noastre.
Fluxul de știri
0