Флаги Европейского союза и государственные флаги КНР на саммите ЕС-КНР в Брюсселе - Sputnik Moldova, 1920
Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

În Marea Britanie a fost introdusă limită la vânzarea benzinei

© Sputnik / Mihai Carausавтозаправка
автозаправка - Sputnik Moldova, 1920, 25.09.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Compania britanică EG Group impune o limită de 30 de lire sterline pe persoană pentru vânzările de benzină din cauza agitației pe piață
Retailerul britanic EG Group, care este și operator de benzinărie, impune o limită pentru vânzarea benzinei la 30 de lire sterline pe persoană, din cauza cererii fără precedent de combustibil din țară, scrie editorul economic al Times Stephen Swinford, cu referire la companie.
Britanicii au început vineri să cumpere combustibil în panică, după ce unele benzinării au fost închise din cauza lipsei de șoferi de camioane care transportă combustibil. În ciuda lipsei unei probleme cu produsele petroliere în sine în Regatul Unit, precum și a apelurilor din partea ministrului Transporturilor, Grant Shapps, să nu intre în panică, vineri s-au format cozi lungi la benzinării.
Serviciul de presă al companiei Shell a declarat pentru RIA Novosti că observă o cerere crescută la benzinăriile lor din Marea Britanie, iar în unele cazuri acest lucru duce la cozi lungi.
„EG Group, care are 389 de stații de benzină, impune o limită de 30 de lire sterline pentru vânzările de combustibil din cauza cererii fără precedent”, a scris Swinford pe Twitter.
Potrivit companiei, această măsură va oferi tuturor clienților șansa de a cumpăra combustibil.
Conform datelor publice, un litru de benzină AI-95 în Marea Britanie costă aproximativ 1,35 lire sterline, AI-98 - 1,37 lire sterline, motorina - 1,37 lire sterline, gaz - 0,67 lire sterline.
Fluxul de știri
0