Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Noi reguli de acces în spitalele - Ce a decis Comisia municipală de Sănătate Publică

© Sputnik / Mihai CarausActivitatea SAMU Botanica
Activitatea SAMU Botanica - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Abonare
Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău a modificat regulile de prevenire a răspândirii coronavirusului în contextul alertei Cod Roșu.
CHIȘINĂU, 24 sept – Sputnik. După ședința Comisia extraordinară de sănătate publică a municipiului Chișinău s-a decis modificări în unele instituții. În special, în instituțiile medico-sanitare publice și private și în cele de reabilitare, recuperare și balniosanatoriale.
"Organizarea accesului fluidizat al vizitatorilor și însoțitorilor în cadrul instituției/prestatorului", se arată în Hotărârea 45 din 24 septembrie.
Conducerea trebuie să motiveze în continuare personalul să se imunizeze împotriva coronavirusului și să se asigure că sunt respectate toate măsurile de protecție anti-COVID.
Potrivit noii Hotărâri, zilnic va trebui să fie efectuat triajul în instituțiile medicale atât a personalului, cât și a pacienților.
Piața centrală - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Coronavirus
Intrare numai cu mască de protecție: Cum vor lucra piețele din Capitală
Potrivit raportului prezentat de Centrul de Sănătate Publică privind situația epidemiologică, cu tendința de agravare, în Chișinău incidența este de 283,7 de cazuri la 100 de mii populație, ceea ce înseamnă prezența nivelului de risc Alerta Cod Roșu.
Fluxul de știri
0