Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Beat și fără permis de conducere: Ce le-a spus șoferul polițiștilor - VIDEO

© Sputnik / Mihai CarausGirofar
Girofar - Sputnik Moldova, 1920, 24.09.2021
Abonare
Un bărbat de 38 de ani beat și fără permis de conducere a urcat la volanul unui automobil. Acesta a fost prins la scurt timp de oamenii legii.
CHIȘINĂU, 24 sept - Sputnik. În seara de joi, în jurul orei 21:00, polițiștii din Criuleni au observat cum un automobil se deplasa haotic pe drum. Astfel, oamenii legii au stopat mașina, iar în timpul discuțiilor cu șoferul, polițiștii au simțit un miros puternic de alcool.
„- Ați consumat băuturi alcoolice? - Mult! - De ce v-ați urcat în stare de ebrietate? - Că am vrut! - Prezentați permisul de conducere? - Nu avem! - Pașaportul tehnic și revizia? - Nu vreau!”, aceasta a fost discuția dintre conducătorul mașinii și polițiștii.
După ce șoferul a fost supus testului la alcoolemie, oamenii legii au stabilit că acesta avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,20 mg/l, ceea ce înseamnă că bărbatul se afla într-un grad avansat de ebrietate. Mai mult, acesta nu deținea nici permisul de conducere. Astfel, bărbatul riscă până la 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunității sau până la un an de pușcărie.
Fluxul de știri
0