Vești bune pentru unii angajații din Moldova! Ce urmează să pună în aplicare angajatorii

Abonare
Câte din companiile din Moldova sunt gata să pună accent și pe confortul psihologic al salariatului, dar și care ar fi beneficiile financiare pentru economia țării, dacă sectorul public și privat ar pune în aplicare politicile prietenoase familiei?
Program de muncă flexibil și de la distanță, camere de odihnă pentru copii la locul de muncă, concediu paternal și de maternitate, sunt câteva dintre opțiunile pe care majoritatea companiilor internaționale le oferă angajaților, pentru ca aceștia să-și echilibreze viața profesională cu cea personală.
Ce efecte au aceste practici asupra angajatului, dar și asupra procesului de muncă, câte din companiile din Moldova sunt gata să pună accent și pe confortul psihologic al salariatului, dar și care ar fi beneficiile financiare pentru economia țării, dacă sectorul public și privat ar pune în aplicare politicile prietenoase familiei?
Aflăm de la Nelea Rusu, coordonatoare de proiect UNFPA; Sergiu Harea, președintele Camerei de Comerț și Industrie și Svetlana Gorșa, HR Projects Coordonator, companie de telefonie mobilă.
Fluxul de știri
0