Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Minut de reculegere în Parlament: Deputații au comemorat victimele tragediei din Perm

© Sputnik / Mihai CarausDeputați în Parlamentul Republicii Moldova
Deputați în Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 23.09.2021
Abonare
Deputații au ținut un minut de reculegere la ședința de astăzi a Parlamentului în memoria victimelor tragediei din Perm.
CHIȘINĂU, 23 sept – Sputnik. Deputații au comemorat victimele tragediei din Perm, în care șase persoane au fost ucise, iar 28 au fost rănite.
Astfel, toți cei 91 de deputați prezenți la ședința de astăzi au ținut un minut de reculegere.
Propunerea a venit din partea deputatului Partidului Comuniștilor Constantin Starîș.
Кишиневцы несут цветы к посольству России в память о жертвах трагедии в Перми - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Moldova și Rusia
Flori și lumânări la Ambasada Rusiei în memoria victimelor tragediei de la Perm
Amintim că în dimineața zilei de luni, 20 septembrie, un tânăr a intrat în Universitatea de Stat din Perm cu o armă traumatică și a efectuat mai multe împușcături. În rezultat, șase persoane au fost ucise, iar 28 au fost rănite. Atacatorul a fost prins și la reținere a opus rezistență, fiind rănit.
După atac, președintele rus Vladimir Putin a exprimat sincere condoleanțe rudelor care și-au pierdut pe cei dragi ca urmare a tragediei de la Universitatea din Perm.
"Președintele a transmis condoleanțe profunde celor care i-au pierdut pe cei dragi ca urmare a acestei tragedii", a declarat reporterilor Dmitri Peskov, secretarul de presă al șefului statului rus.
Fluxul de știri
0