Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

I-a interzis să facă testul: Soția unui șofer beat criță s-a certat cu poliția - VIDEO

© Photo : Poliția Republicii MoldovaDispozitive ”Drager”
Dispozitive ”Drager” - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2021
Abonare
Un șofer a refuzat să treacă testul la alcoolemie la indicația soției sale. Incidentul a avut loc aseară la Comrat.
CHIȘINĂU, 22 sept - Sputnik. O persoană a sunat la Serviciul 112 și a anunțat oamenii legii că un bărbat ar fi urcat beat la volan și că prezintă pericol în trafic. Polițiștii de patrulare au oprit mașina în care se afla conducătorul auto, suspectat că este în stare de ebrietate.
La solicitarea oamenilor legii de a fi testat la alcoolemie, bărbatul a refuzat la indicația soției sale. Aceasta se afla cu el în mașină și a făcut scandal. Ba chiar a îndrăznit să ridice vocea la inspectorul de patrulare. „Pleacă de aici”, i-a spus ea polițistului.
Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 18:00, la Comrat. Potrivit Poliției, bărbatul aflat la volanul mașinii are 44 de ani și este locuitor al municipiului Comrat. Oamenii legii susțin că era vădit faptul că șoferul se afla în stare de ebrietate, întrucât se simțea un miros puternic de alcool.
Polițiștii atrag atenția că persoanele care refuză să fie testate la alcoolemie sunt documentate penal. Totodată, oamenii sunt îndemnați să coopereze cu ofițerii și să anunțe mereu despre asemenea cazuri când este pusă în pericol siguranța în trafic.
Potrivit Inspectoratului General al Poliției, timp de 24 de ore agenții de patrulare au înlăturat de la volan zece șoferi în stare de ebrietate. Șase dintre ei conduceau în stare de ebrietate avansată.
Fluxul de știri
0