Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Kadîrov a răspuns la cuvintele lui Biden despre minoritățile sexuale din Cecenia

© Sputnik / Саид Царнаев / Accesați arhiva multimediaГлава Чеченской Республики Рамзан Кадыров, архивное фото
Глава Чеченской Республики Рамзан Кадыров, архивное фото - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2021
Abonare
Biden, vorbind de la tribuna ONU, a anunțat lupta pentru democrație și drepturile minorităților din întreaga lume, menționând Cecenia. Reacția liderului Republicii nu s-a lăsat așteptată.
Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a numit cuvintele președintelui SUA, Joe Biden, despre minoritățile sexuale stranii și absurde și l-a invitat pe liderul american să viziteze Republica Cecenă.
Biden, vorbind de la tribuna ONU, a anunțat lupta pentru democrație și drepturile minorităților din întreaga lume, inclusiv sprijinul pentru drepturile minorităților sexuale din Cecenia până în Camerun.
Ramzan Kadîrov  - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Rusia
Kadîrov a obținut victoria în alegerile din Cecenia - aproape unanimitate de voturi
Kadîrov l-a numit pe Biden liderul celei mai agresive țări din lume.
„Liderul celei mai problematice și agresive țări din lume, supărată pe toate statele musulmane și care seamănă lumea arabă cu bombe aeriene, Biden, care și-a retras cu rușine trupele din Afganistan, a început brusc să menționeze Republica Cecenă fără niciun motiv. Noi încă nu ne-am revenit dintr-o serie de declarații absurde și acțiuni în calitate de președinte al Statelor Unite și ne face deja fericiți cu noile sale declarații ciudate și absurde ", a scris Kadîrov în canalul său de Telegram.
"Biden a făcut o declarație atât de absurdă, ca răspuns la care nu pot decât să-l invit în Republica noastră, astfel încât să poată vedea personal că nu există „cocoși” în Republica Cecenă și nici măcar nu există un astfel de cuvânt. În schimb, avem soți de găini", a adăugat șeful Ceceniei.
Fluxul de știri
0