Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Unde vor staționa punctele mobile de vaccinare

© Sputnik / Mihai CarausМобильный пункт вакцинации на Мунчешть Ботаника
Мобильный пункт вакцинации на Мунчешть Ботаника - Sputnik Moldova, 1920, 22.09.2021
Abonare
Persoanele care nu au reușit să se imunizeze, o pot face în fiecare zi la punctele mobile de vaccinare din Capitală. Acestea vor staționa și astăzi în municipiul Chișinău.
CHIȘINĂU, 22 sept - Sputnik. Astăzi, troleibuzul va staționa în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 32, lângă Centrul Comercial „Kaufland”. Totodată, autobuzul va staționa astăzi la Trușeni, pe strada Ștefan cel Mare 1, în apropiere de Centrul Comercial „Zurzulea”. Punctele mobile de vaccinare vor activa începând cu ora 10:00 și vor activa până la ora 18:00.
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
Скорая помощь - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Coronavirus
Statistici tot mai sumbre: Numărul de cazuri de COVID-19, în creștere
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Fluxul de știri
0