Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia: Rezultate finale la alegerile din Duma de Stat - „Rusia Unită” a câștigat

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaМероприятия партии "Единая Россия" по завершении единого дня голосования
Мероприятия партии Единая Россия по завершении единого дня голосования - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Abonare
Partidul „Rusia Unită” a învins la alegerile în Duma de Stat a Federației Ruse, conform rezultatelor finale la procesarea a 100% din procesele verbale.
Partidul Rusia Unită a câștigat alegerile pentru Duma de Stat cu 49,82 la sută din voturi, anunță Comisia Electorală Centrală după procesarea a 100 de procente din procesele verbale.
Rusia Unită își păstrează întâietatea în alegerile pentru Duma de Stat cu 49,82 la sută din voturi, Partidul Comunist al Federației Ruse - al doilea, cu 18,93 la sută, Partidul Liberal Democrat - pe locul trei cu 7,55 la sută.
Printre cei cinci lideri se numără și partidele „Rusia corectă - pentru adevăr” - 7,46 la sută, „Oameni noi” - 5,32 la sută.
Astfel, cinci partide intră în Duma de Stat, depășind bariera electorală de cinci procente.
Votul în Dumă și alegerile locale au avut loc în Rusia în perioada 17-19 septembrie. Participarea a depășit 51%.
Встреча президента Молдовы Майи Санду и украинского лидера Владимира Зеленского - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Editoriale
Zile grele pentru partenerul din Est al Maiei Sandu: Gurile rele cobesc un nou maidan
Fluxul de știri
0