Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poșta Moldovei are un nou director: Cine este el

© Sputnik / Anatolii KiriakПочта Молдовы
Почта Молдовы - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Abonare
Roman Cojuhari este noul director interimar al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”. El a fost prezentat echipei de către directorul general al Agenției Proprietății Publice, Eugeniu Cozonac.
CHIȘINĂU, 21 sept - Sputnik. Directorul general al Agenției Proprietății Publice l-a prezentat pe noul administrator al Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”. Acesta este Roman Cojuhari care ocupă funcția de consilier municipal al PAS.
Directorul general al APP a menționat că „Poșta Moldovei” necesită dezvoltare și modernizare, iar noua conducere va veni cu schimbări benefice pentru întreprindere.
„Roman Cojuhari este specialist în domeniul financiar-bancar. Dumnealui a înregistrat rezultate frumoase în sfera de administrare și gestionare a patrimoniului public, precum și în marketing. Cunoștințele și experiența dumnealui vor fi binevenite în dezvoltarea acestei entități publice, serviciile căreia sunt solicitate de către cetățenii din întreaga țară”, a subliniat Eugeniu Cozonac.
Serviciul Vamal are un nou director - Sputnik Moldova, 1920, 06.09.2021
Societate
Serviciul Vamal are un nou director: Cine este Igor Talmazan
Noul director a menționat că cunoaște specificul activității întreprinderii de stat.
„Sper să nu dezamăgesc încrederea acordată. Doar împreună, în echipă, vom putea face față provocărilor și ne vom bucura de realizări”, a subliniat Roman Cojuhari.
Noul director a precizat că „Poșta Moldovei” trebuie să treacă printr-un proces de modernizare și adaptare la standardele internaționale de digitalizare.
Fluxul de știri
0