Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu va vorbi miercuri de la tribuna ONU

© Sputnik / Brian Smith / Trecere la banca de fotografiiФрагмент трансляции выступления президента РФ Владимира Путина с видеообращением на 75-й сессии Генассамблеи ООН
Фрагмент трансляции выступления президента РФ Владимира Путина с видеообращением на 75-й сессии Генассамблеи ООН - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O delegație a Republicii Moldova, în frunte cu șeful statului, se va afla în perioada 21-22 septembrie la New York, SUA, unde va participa la lucrările Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite.
CHIȘINĂU, 21 sept – Sputnik. Miercuri, 22 septembrie, doamna Maia Sandu va susține în plenul Adunării Generale a ONU un discurs (ora estimativă - 13.00/20.00 ora Chișinăului). De asemenea, la New York, șefa statului va avea mai multe întrevederi bilaterale.
Din cadrul acesteia face parte și vicepremierul Nicu Popescu, care este și ministrul de Externe.
Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului de Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu va avea o agendă a vizitei amplă care include întrevederi cu omologii unor țări partenere și înalți oficiali ai organizațiilor regionale și internaționale. De asemenea, vicepremierul va participa la reuniunile ministeriale ale organizațiilor regionale și evenimentele de nivel înalt din marja Adunării Generale a ONU.
Segmentul înalt al Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite este cea mai importantă reuniune a ONU în cadrul căreia liderii mondiali discută provocările și trasează prioritățile pe agenda organizației.
În acest an, peste 98 de țări și-au anunțat participarea la nivel de șefi de state și, respectiv, 28 la nivel de șefi de guverne, altele fiind reprezentate la nivel ministerial.
Майя Санду и президент Польши Анджей Дуда - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Editorialist
Tăvălugul majorării prețurilor o va strivi pe Maia Sandu
Fluxul de știri
0