Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ceban acuză partidul de guvernare de urmărire și șantaj: ”Nu îmi este frică”

Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 20.09.2021
Abonare
Ion Ceban a anunțat că este urmărit și șantajat, iar aceste acțiuni ar fi fost pregătite de către partidul de la guvernare.
CHIȘINĂU, 20 sept - Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, spune că este urmărit și șantajat, iar asupra sa s-ar pregăti o adevărată campanie de denigrare. Anunțul a fost făcut astăzi, în cadrul ședinței săptămânale a Primăriei.

”Am fost informat că sunt urmărit la fiecare pas. Se ocupă oameni serioși și structurile speciale pentru a face tot posibilul pentru ca să mă murdărească. Mesajul meu este: nu vă chinuiți în zădar să aflați unde sunt intrările în Primărie și în cabinetul meu. Cheile de la cabinet sunt la paza de la intrarea în Primărie, iar cheia de la ușa casei o pun aici la birou”, a spus Ceban.

În cadrul ședinței de astăzi a Primăriei, edilul a mai menționat că, actualmente, s-ar planifica percheziții la biroul și la domiciliul său sau chiar și arestul lui.
”Nu am ce ascunde și nu îmi este frică, chiar dacă vi se cere, stimați angajați din structurile de stat, să mă șantajați și pregătiți percheziții la birou, la domiciliu și, eventual arestul meu pe câteva zile, luni sau chiar mai mult. Rămân indiferent de acțiunile voastre, chiar și dacă știu că partidul de la conducere se gândește sau deja o face. Contractează serviciile unei companii în frunte cu o persoană foarte cunoscută din România care va avea scopul să facă strategia de denigrare a mea și a colegilor mei”, a menționat Ceban.
Partidul Acțiune și Solidaritate nu a comentat deocamdată acuzațiile primarului.
Fluxul de știri
0