Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Șeful misiunii de observatori CSI, despre cum se desfășoară alegerile pentru Duma de Stat

© Sputnik / Илья Наймушин / Trecere la banca de fotografiiAlegeri pentru Duma de stat
Alegeri pentru Duma de stat - Sputnik Moldova, 1920, 19.09.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Alegerile pentru Duma de Stat se desfășoară în Federația Rusă din 17 septembrie până pe 19 septembrie. Astăzi este ultima zi în care cetățenii ruși pot să iasă la vot.
CHIȘINĂU, 19 sept – Sputnik. Procesul de vot pentru alegerile Dumei de Stat se desfășoară fără careva încălcări, a declarat șeful misiunii de observatori CSI, vicepreședinte al Comitetului Executiv al CSI, Ilhom Nematov, scrie RIA Novosti.

"Noi am vizitat regiunea Tver, regiunea Tula. Am vizitat mai multe secții de votare din regiunea Tver. Ne-am întâlnit cu șefii comisiilor electorale regionale. Am avut impresia că procesul de votare se desfășoară normal, calm și fără încălcări", a declarat Nematov.

Alegerile pentru Duma de Stat se desfășoară în Federația Rusă din 17 septembrie până pe 19 septembrie. Deputații în Duma de Stat sunt aleși pentru un mandat de cinci ani, în cadrul unui sistem electoral mixt: 225 de deputați sunt aleși pe listele partidelor, iar alți 225 - în circumscripții uninominale, într-un singur tur. La alegerile din Rusia au fost înregistrate 14 partide.
Выборы депутатов Госдумы, Кишинев - Sputnik Moldova, 1920, 19.09.2021
Rusia
Alegeri pentru Duma de Stat a Rusiei: Cum se votează în Republica Moldova
În Rusia sunt deschise aproape 96 de mii de secții de votare, 93,5 mii dintre acestea sunt permanente, precum și aproximativ 2,5 mii de secții de votare constituite în locurile de reședință temporară a alegătorilor. Și pacienții cu coronavirus din „zonele roșii” vor putea, de asemenea, să voteze. Alegerile se desfășoară în conformitate cu toate măsurile de carantină.
Fluxul de știri
0