Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rezultatele preliminare ale alegerilor din Rusia: Cine intră în Duma de Stat

© Sputnik / Mihai CarausAlegerile pentru Duma de Stat a Rusiei
Alegerile pentru Duma de Stat a Rusiei - Sputnik Moldova, 1920, 19.09.2021
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Comisia Electorală Centrală a Federației Ruse a prezentat rezultatele preliminare ale alegerilor pentru Duma de Stat după procesarea a 20% din procesele verbale.
CHIȘINĂU, 19 sept - Sputnik. După procesarea a 20% din voturi, lider în urma scrutinului pentru Duma de Stat a Rusiei devine Partidul „Rusia Unită” ("Единая Россия"), cu 42,92% din sufragii, potrivit datelor Comisiei Electorale Centrale a Rusiei.
Urmează Partidul Comunist al Federației Ruse (Коммунистическая партия Российской Федерации) - cu 23,04% din voturi și Partidul Liberal-Democrat al Rusiei (ЛДПР — Либерально-демократическая партия России) - cu 8,77%, precum și Partidului ”Rusia Corectă - Pentru Adevăr” („Справедливая Россия — За правду”), care a acumulat doar 7,14% din voturi. Partidul „Oameni noi” ("Новые люди"), a obținut 6,87%.
Fluxul de știri
0