Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mii de persoane urmăresc prin supraveghere video desfășurarea alegerilor Dumei de Stat

© Sputnik / Алексей Куденко / Accesați arhiva multimediaAlegerile pentru Duma de Stat a Rusiei
Alegerile pentru Duma de Stat a Rusiei - Sputnik Moldova, 1920, 18.09.2021
Abonare
Aproape 7 500 de persoane urmăresc prin portalurile de supraveghere video cum se desfășoară alegerile pentru Duma de Stat a Rusiei.
CHIȘINĂU, 18 sept – Sputnik. Comisia Electorală Centrală din Rusia nu a primit nici o plângere din partea celor care au acces la portalurile de supraveghere video a alegerilor Dumei de Stat. Potrivit vicepreședintelui CEC, Nicolai Bulaev, nici partidele parlamentare nu au semnalat careva obiecții ce ține de partea tehnică.
В России стартовали выборы депутатов Госдумы, законодательных органов и глав субъектов федерации - Sputnik Moldova, 1920, 18.09.2021
Rusia
Peskov și Lavrov și-au exprimat dreptul la vot la alegerile pentru Duma de Stat din Rusia
"În acest moment sunt 7,5 mii de utilizatori pe portalul de supraveghere video, care urmăresc simultan 30 de mii de secții de votare. Astăzi nu avem nicio plângere din partea celor care au primit accesul. Partidele parlamentare au informat că nu au nicio obiecție la suportul tehnic oferit de noi", a declarat Nicolai Bulaev.
Alegerile pentru Duma de Stat - Sputnik Moldova, 1920, 17.09.2021
Rusia
Cetățenii ruși votează noua componență a Dumei de Stat
Alegerile pentru Duma de Stat se desfășoară în Federația Rusă din 17 septembrie până pe 19 septembrie. Deputații în Duma de Stat sunt aleși pentru un mandat de cinci ani, în cadrul unui sistem electoral mixt: 225 de deputați sunt aleși pe listele partidelor, iar alți 225 - în circumscripții uninominale, într-un singur tur. La alegerile din Rusia au fost înregistrate 14 partide.
Fluxul de știri
0