Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Forumul Economic Mondial revine în 2022 la Davos

© AFP 2024 / FABRICE COFFRINI imagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 18.09.2021
Abonare
Forumul Economic Mondial a anunțat că urmează să organizeze o reuniune în perioada 17-21 ianuarie 2022, după ce renunțase la întrunirea de la Davos (Elveția) de anul acesta, care trebuia să aibă loc în ianuarie, din cauza pandemiei
BRUXELLES, 18 sept – Sputnik, Daniela Porovăț. Forumul Economic Mondial a anunţat că următoarea reuniune anuală urmează să aibă loc de la 17 la 21 ianuarie la Davos, celebra staţiune elveţiană de ski, cu tema ”Muncim împreună, restaurăm încrederea”.
”Principalii conducători de întreprinderi, de guverne şi ai societăţii civile se vor reuni în persoană, pentru a aborda problema lacunelor economice, de mediu, politice şi sociale exacerbate de pandemie”, au anunțat organizatorii într-un comunicat.
Forumul a observat că pandemia de Covid-19 a exacerbat și fracturile din societate.
”Pandemia a antrenat schimbări profunde. Într-o lume plină de incertitudini şi tensiuni, dialogul interpersonal este mai important ca niciodată”, este citat fondatorul şi preşedintele executiv al Forumului Economic Mondial Klaus Schwab.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 17.09.2021
Rusia
Vladimir Putin a votat la alegerile pentru Duma de Stat din Rusia
Mii de persoane participă anual la Davos, la sfârşitul lui ianuarie, la marea adunare a decidenţilor economici şi politici ai lumii.
Fluxul de știri
0