Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin a explicat de ce lucrează în regim de autoizolare - VIDEO

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 17.09.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a explicat de ce lucrează în regim de atuoizolare și a îndemnat să nu se uite de revaccinarea la timp.
BUCUREȘTI, 17 sep - Sputnik, Ion Pelin. Vladimir Putin a îndemnat să nu se uite de revaccinarea la timp împotriva coronavirusului, menționând că unii angajați ai serviciului său de securitate, protocol și serviciul de presă nu au făcut acest lucru la timp și s-au îmbolnăvit.
"Nu trebuie să uităm să ne revaccinăm la timp. Iată colegii mei de la protocol, de la serviciul de securitate, de la serviciul de presă, unii nu au făcut-o la timp, nu au urmat aceste recomandări, care ar trebuit să-i protejate, iar acesta este rezultatul: trebuie să lucrez o vreme în regim de atuoizolare ", - a declarat Putin la întâlnirea cu guvernatorul Sankt-Petersburgului Alexander Beglov în regim videoconferință.
Președintele a subliniat că cel mai important lucru este că vaccinații trec infecția destul de ușor, fără complicații grave.
Fluxul de știri
0