Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un copil de doi ani, găsit aproape gol și flămând pe stradă - mama era acasă beată criță

© Pixabay / geraltSiluetă copil
Siluetă copil - Sputnik Moldova, 1920, 17.09.2021
Abonare
Un copil de doar doi ani a fost găsit plimbându-se pe stradă doar în scutec și în papuci subțiri. Mama acestuia a fost găsită acasă în stare de ebrietate.
CHIȘINĂU, 17 sept - Sputnik. Caz șocant în Bender - un copil de doar doi ani a fost găsit plimbându-se pe stradă fără nicio supraveghere. Mai mult, acesta era doar în scutec și în papuci subțiri. Copilul a fost găsit de o femeie care a alertat imediat forțele de ordine.
Specialiștii din domeniul social l-au verificat pe băiat. Acesta era murdar, flămând, iar pe corp avea mai mule zgârieturi. Presa din stânga Nistrului menționează că micuțul a fost spălat, îmbrăcat și hrănit, iar apoi el a adormit.
Reprezentanții departamentului de profil din stânga Nistrului anunță că nimeni nu i-a anunțat despre dispariția copilului, așa că s-au apucat să-i caute mama. După ceva timp, ea a fost găsită acasă, în stare de ebrietate. Femeia de 25 de ani mai are un copil de trei luni.
Ambii copii au fost duși la Centrul mamei și copilului pentru a fi investigați medical. În prezent, se investighează cazul, iar mama ar putea fi decăzută din drepturile părintești. Potrivit forțelor de ordine din regiunea transnistreană, femeia ar putea fi trasă la răspundere pentru nerespectarea obligațiunilor părintești.
Fluxul de știri
0