Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova a comentat exercițiile militare ale NATO în Ucraina

© МИД РФ / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД РФ М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД РФ М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Abonare
Exercițiile militare comune cu NATO din Ucraina sunt menite să distragă atenția de la eșecurile politicii interne ale autorităților de la Kiev, susține Maria Zaharova.
BUCUREȘTI, 16 sept – Sputnik. Exercițiile militare cu NATO, care urmează să aibă loc pe teritoriul Ucrainei în septembrie și octombrie, au misiunea de a distrage atenția de la eșecurile politicii interne ale Kievului, a declarat joi purtătorul de cuvânt oficial al MAE al Rusiei, Maria Zaharova.
“La toamnă în Ucraina sunt planificate o serie de exerciții de proporții, e vorba de manevrele Eforturile Conjugate – 21, care se vor desfășura din 20 până pe 30 septembrie și Rapid Trident – 21, desfășurate între 20 septembrie și 1 octombrie”, a declarat Zaharova în cadrul unui briefing.
Potrivit ei, scopul central al exercițiilor este distragerea atenției opiniei publice de la eșecurile în politica internă a Ucrainei.
“Desigur, distragerea atenției opiniei publice de la insuccesele în politica internă, de la problemele socio-economice ale țării”, a specificat diplomatul.
Igor Nikolaevici Iniushkin - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Analize și opinii
Interviu exclusiv cu Igor Iniushkin despre amestecul occidentului în alegerile din Rusia
Autorităile Ucrainei încearcă “să scufunde populația într-o realitate paralelă”, a adăugat Zaharova.
Fluxul de știri
0