Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova a comentat exercițiile militare ale NATO în Ucraina

© МИД РФ / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД РФ М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД РФ М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Exercițiile militare comune cu NATO din Ucraina sunt menite să distragă atenția de la eșecurile politicii interne ale autorităților de la Kiev, susține Maria Zaharova.
BUCUREȘTI, 16 sept – Sputnik. Exercițiile militare cu NATO, care urmează să aibă loc pe teritoriul Ucrainei în septembrie și octombrie, au misiunea de a distrage atenția de la eșecurile politicii interne ale Kievului, a declarat joi purtătorul de cuvânt oficial al MAE al Rusiei, Maria Zaharova.
“La toamnă în Ucraina sunt planificate o serie de exerciții de proporții, e vorba de manevrele Eforturile Conjugate – 21, care se vor desfășura din 20 până pe 30 septembrie și Rapid Trident – 21, desfășurate între 20 septembrie și 1 octombrie”, a declarat Zaharova în cadrul unui briefing.
Potrivit ei, scopul central al exercițiilor este distragerea atenției opiniei publice de la eșecurile în politica internă a Ucrainei.
“Desigur, distragerea atenției opiniei publice de la insuccesele în politica internă, de la problemele socio-economice ale țării”, a specificat diplomatul.
Igor Nikolaevici Iniushkin - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Analize și opinii
Interviu exclusiv cu Igor Iniushkin despre amestecul occidentului în alegerile din Rusia
Autorităile Ucrainei încearcă “să scufunde populația într-o realitate paralelă”, a adăugat Zaharova.
Fluxul de știri
0