Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Vaccinarea în troleibuz și autobuz: Unde vor staționa astăzi punctele mobile

© Sputnik / Mihai CarausМобильный пункт вакцинации на Скулянке
Мобильный пункт вакцинации на Скулянке - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Abonare
Cele două puncte mobile de vaccinare din municipiul Chișinău își continuă activitatea și astăzi. Iată unde va staționa troleibuzul și autobuzul.
CHIȘINĂU, 16 sept - Sputnik. Cele două vehicule staționează, conform unui program, în locuri prestabilite în Chișinău și în suburbii.
Astfel, pe parcursul zilei de astăzi, troleibuzul transformat în centru mobil de imunizare se află în sectorul Botanica, pe bulevardul Cuza Vodă, lângă Centrului Comercial „Green Hills”.
Totodată, autobuzul va staționa în orașul Sângera, pe strada 31 August 9, adiacent Casei de Cultură.
Cele două puncte mobile de vaccinare vor activa până la ora 18:00.
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Scopul acestei campanii este de a facilita accesul populației la vaccinarea anti-COVID-19, în special, imunizarea tuturor doritorilor în imediata apropiere a locului de trai sau de muncă.
Până în prezent peste 742 de mii de moldoveni și-au administrat ambele doze de vaccin anti-COVID-19.
Fluxul de știri
0