Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministrul de Externe al Ungariei vine la Chișinău

© Photo : Facebook / Szijjártó PéterSzijjártó Péter
Szijjártó Péter - Sputnik Moldova, 1920, 16.09.2021
Abonare
Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului Exterior al Ungariei este așteptat mâine la Chișinău. În cadrul vizitei de lucru, oficialul se va întâlni cu Nicu Popescu și Natalia Gavrilița.
CHIȘINĂU, 16 sept – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului Exterior al Ungariei, Péter Szijjártó, va efectua mâine o vizită de lucru la Chișinău. Oficialul a fost invitat de viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu.
Potrivit unui comunicat emis de MAEIE, programul vizitei oficialului maghiar include întrevederi cu omologul său moldovean, Nicu Popescu și prim-ministrul Natalia Gavrilița. De asemenea, cu ocazia vizitei oficialului maghiar va avea loc și o donație de echipament medical.
”În cadrul discuțiilor la nivelul delegațiilor naționale vor fi abordate modalitățile de intensificare a relațiilor bilaterale, în special în plan comercial-economic”, mai este menționat în comunicat.
Fluxul de știri
0