Analize și opinii
Pe site-ul Sputnik Moldova găsiți întotdeauna comentarii ale experților cu privire la evenimentele politice de actualitate, precum și analize ale fenomenelor sociale și economice care se produc în țară.

Emisiunea ”Sputnik Matinal” cu Dumitru Chitoroagă și Andrei Porubin

Abonare
Invitați: Valentina Pleș, directorul centrului cultural-educativ moldovenesc din FR, Mihai Burciu, jurnalist Sportiv, Nicolae Olărașu șef al Direcției Mediului de Afaceri și al consumatorilor.
Despre oportunitatea studierii la universitățile din Rusia a cetățenilor străini, inclusiv din Republica Moldova, în contextul deciziei autoriților de la Moscova de a a proteja cetățenii vorbitori de limba rusă din afara țării, precum și despre activitatea centrului cultural-educativ moldovenesc din FR, invitat Valentina Pleș
Numărul cetățenilor nemulțumiți de serviciile auto sunt în creștere. Ce se întâmplă și cum sunt soluționate ne spune Nicolae Olărașu șef al Direcției Mediului de Afaceri și al consumatorilor.
Echipa Sheriff Tiraspol a debutat în cea mai tare competiție europeană, UCL, despre impresiile primei partide din grupe ne spune Mihai Burciu, commentator sportive
Fluxul de știri
0