Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Vernidub: Dacă învingem ”Shakhtar”, îmi voi sacrifica costumul

Iuri Vernidub - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Abonare
În ajunul debutului în Liga Campionilor, antrenorul principal al “Sheriff”, Iuri Vernidub, a discutat cu presa la un antrenament public.
TIRASPOL, 15 sept – Sputnik, Iulia Sorokopud. Echipa “Sheriff” Tiraspol se lansează miercuri în principala competiție de club a Europei. Campioana Moldova joacă împotriva echipei ”Shakhtar” Donețk. În ajunul debutului în Liga Campionilor, echipa galben-negrilor a desfășurat un antrenament public și a susținut o conferință de presă la Tiraspol.
Sheriff - Sputnik Moldova, 1920, 26.08.2021
Rezultat istoric: Sheriff a ajuns pentru prima dată în faza grupelor din Liga Campionilor
Antrenorul echipei de la Tiraspol a spus că are încredere în fiecare dintre fotbaliștii săi și a declarat că nu este de acord cu opinia generală că “Sheriff” este un outsider al grupei.

“Suntem gata de această competiție. Vom lupta. Vom juca. Cel mai important este să facem un meci bun, spectaculos”, a declarat antrenorul principal al “Sheriff”.

Pentru meciul cu ”Shakhtar” sunt pregătiți toți jucătorii clubului moldovenesc. Inclusiv apărătorul Keston Julien, care s-a traumatizat în meciul împotriva “Dinamo Zagreb”. Informația a confirmat-o Iuri Vernidub. De asemenea, antrenorul a menționat că în grupa de bază nu a revenit deocamdată mijlocașul Moussa Kyabou din Mali.
Nu va participa la meci nici Aleksandr Belousov. Pierderea lui Luvannor Henrique de Sousa Silva (brazilianul a trecut în premier liga Arabiei Saudită) a comentat-o capitanul “Sheriff”, Frank Castañeda.

“Este o lipsă pentru noi. Însă mai avem alți 25 de jucători, toți sunt gata să joace și să apere ceea ar fi făcut Luvannor. Așa că vom juca la un nivel maxim ”, a declarat Castañeda.

Antrenorul principal a adăugat că novicii urmează să ajute echipa în Liga Campionilor. În cazul în care “Sheriff” va învinge ”Shakhtar”, Vernidub a propus să facă un “tackle în costum”.

“Voi fi mâine la costum. Trebuie să arăt solid, este vorba de imaginea clubului. Dacă vom învinge, îmi voi sacrifica costumul, făcând un tackle”, a declarat antrenorul “Sheriff”.

Specialistul ucrainean și-a început ”încălzirea” pentru respectiva performanță din ajun, chiar al antrenamentului public. Iuri Vernibud a bătut mingea pe fundalul unui apus de soare fermecător deasupra stadionului.
Între timp, în regiunea transnistreană au sosit adversarii din Donețk ai echipei. Antrenamentul din ajunul meciului și conferința de presă a echipei ”Shakhtar” s-a desfășurat la Kiev. Clubului ucrainean a sosit la Tiraspol în seara zilei de marți, fiind cazat în unul dintre hotelurile locale.
“Sheriff” Tiraspol este primul club moldovenesc care a reușit să ajungă în etapa de grup a Ligii Campionilor. Campioana Moldovei constituie singurul debutul al sezonului în principala competiție europeană. În actuala campanie a Cupei Europei, echipa galben-negrilor a o serie fără înfrângeri.
Reamintim că în tabelul principal al Ligii Campionilor “Sheriff” va juca cu echipa ”Shakhtar” din Donețk, Real Madrid și Inter Milano. În grupă clubul transnistrean pornește cu un meci acasă împotriva lui ”Shakhtar”. Primul meci va avea loc astăzi la Tiraspol, cu începere de la ora 19:45.
Fluxul de știri
0