Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov a anunțat refuzul NATO de a dialoga cu Rusia pe chestiuni militare

© Photo : Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Abonare
Ministrul de Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov: NATO refuză categoric să poarte dialog cu Rusia pe linia militarilor.
CHIȘINĂU, 15 sept – Sputnik. NATO refuză categoric să întrețină un dialog cu Rusia pe linia militarilor, Moscova este gata să discute, dar profesional, și nu pe tonuri pe jumătate isterice, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, fiind citat de RIA Novosti.
„În general, ei (Alianța Nord-Atlantică) refuză categoric să întrețină un dialog pe linia militarilor, care a fost întrerupt ca o așa-numită pedeapsă după evenimentele din Ucraina și Crimeea. Noi suntem gata să discutăm, dar la nivel profesional, și nu pe tonuri emoționale, pe jumătate isterice", a declarat Lavrov reporterilor în conferința de presă de bilanț după ședința Consiliului Miniștrilor de Externe al Organizației Tratatului de Securitate Colectivă.
ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Rusia
Lavrov a spus cu ce țări din UE Rusia este gata să comunice
Fluxul de știri
0