Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accidentul din Vadul lui Vodă, provocat de un angajat al MAI: Precizările instituției

© Sputnik / Mihai CarausMinisterul Afacerilor Interne al Republicii Moldova
Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 15.09.2021
Abonare
Vinovat de accidentul din Vadul lui Vodă, unde un bărbat a fost lovit în timp ce traversa strada regulamentar, s-ar face un angajat al Serviciului tehnologii informaționale al MAI.
CHIȘINĂU, 15 sept - Sputnik. Ministerul Afacerilor Interne confirmă că în accidentul produs aseară la Vadul lui Vodă a fost implicat un angajat al Serviciului tehnologii informaționale al MAI.
În context, ministerul a venit cu precizări pe acest caz și a menționat că șoferul care s-a dovedit a fi angajat al MAI nu se afla în stare de ebrietate în momentul accidentului. Totodată, Serviciului tehnologii informaționale al MAI a inițiat o anchetă de serviciu internă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar de cazul dat se ocupă organele competente.
MAI a mai menționat că în toate cazurile de abatere de la lege, inclusiv cu implicarea angajaților MAI, se va acționa în strictă conformitate cu legea.
Accident grav în Anenii Noi: Motociclistul minor a murit pe loc  - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Accidente
Accident cumplit la Anenii Noi: Un adolescent a murit pe loc
Amintim că aseară, în jurul orei 20:00, la Vadul lui Vodă, un bărbat de 54 de ani a fost lovit din plin de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar. Bărbatul a fost lovit de o mașină, condusă de un șofer de 59 de ani. În urma impactului, bărbatul s-a ales cu numeroase traumatisme și a fost transportat de urgență la spital.
Din nefericire, din cauza leziunilor grave, în această dimineață, victima s-a stins din viață pe patul de spital. Pe acest caz a fost inițiat un proces penal. Șoferul riscă până la șapte ani de pușcărie și privarea dreptului de a mai conduce mijloace de transport.
Fluxul de știri
0