Vin ploile: Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în această săptămână

© Sputnik / Mihai CarausPloaie
Ploaie - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Abonare
Meteorologii au anunțat când va ploua, dar și cum va fi vremea pe parcursul acestei săptămâni.
CHIȘINĂU, 13 sept – Sputnik. Vin ploile peste Moldova. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, mâine se așteaptă precipitații slabe de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice. Maximele termice vor urca până la 28 de grade.
Vremea va fi determinată pe 14 septembrie de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.
Temperaturile ridicate se vor menține până vineri, când termometrele vor indica până la 29 de grade Celsius.
Парк - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Vreme caldă și fără precipitații astăzi, dar se răcește brusc în timpul apropiat
De sâmbătă, vremea se va schimba radical. Maximele termice vor fi în continuă scădere. Potrivit meteorologilor, sâmbătă vom avea până la 23 de grade, duminică – 20 de grade, izolat ploi slabe de scurtă durată, iar luni termometrele vor indica până la 17 grade Celsius.
Astăzi, vremea este determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică normală, cer senin, iar vântul suflă din nord spre vest, de la slab la moderat.
Termometrele indică până la 26 de grade Celsius în raioanele de nord, 27 de grade în raioanele de centru și 28 de grade în raioanele de sud. În Capitală maximele vor urca până la 26 de grade Celsius.
Fluxul de știri
0