Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia va semna un acord de călătorii fără vize cu San Marino

© Sputnik / Alexey Maishev / Accesați arhiva multimediaКомплексная реставрация Большого Каменного моста
Комплексная реставрация Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Abonare
Rusia și San Marino vor semna un acord de anulare a regimului de vize pentru călătoriile cetățenilor din cele două state.
BUCUREȘTI, 13 sept – Sputnik. Rusia și San Marino vor semna în viitorul apropiat un acord de călătorii reciproce fără vize, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.
“Am ajuns la o înțelegere de principiu să accelerăm pregătirile pentru un acord interguvernamental cu privire la anularea obligativității vizelor pentru călătoriile cetățenilor. Documentul este în mare parte gata. Cred că în viitorul apropiat vor organiza semnarea lui”, a declarat Lavrov după o întrevedere cu secretarul de stat pentru afaceri externe, cooperare internațională economică și telecomunicații al Republicii San Marino, Luca Beccari.
Laborator - Sputnik Moldova, 1920, 09.09.2021
Coronavirus
Rusia dezvoltă un vaccin împotriva tuturor tipurilor de coronavirus
Potrivit lui Lavrov, părțile speră că pe măsura normalizării situației epidemiologice se va reuși dinamizarea relațiilor în sfera turismului.
Fluxul de știri
0