Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Putin nu exclude o autoizolare din cauza COVID-19

© Sputnik / Евгений Паулин / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Abonare
Vladimir Putin nu exclude o autoizolare din cauza creșterii numărului de cazuri de infectare cu coronavirus în anturajul său. Peskov susține că afirmația a fost una “figurată”.
CHIȘINĂU, 13 sept – Sputnik. Vladimir Putin nu exclude recurgerea la o autoizolare din cauza creșterii numărului cazuri de COVID-19 în anturajul său. Șeful statului rus a făcut o astfel de declarație în timpul unei întrevederi cu membrii echipei paraolimpice ruse la Kremlin.
“Din păcate, și la noi acum... Medicii examinează... chiar și în anturajul meu apar probleme cu COVID-19. Trebuie să ne clarificăm ce se întâmplă cu adevărat. Cred că voi fi nevoit și eu să mă carantinez în curând. Se îmbolnăvesc multe persoane din jurul meu”, a declarat Putin.
La rândul său, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, comentând afirmația lui Putin, a declarat agenției RIA Novosti că șeful statului s-a exprimat “figurat” atunci când a vorbit de carantină.
Fluxul de știri
0