Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Campania de vaccinare continuă: Amplasarea punctelor mobile în Chișinău

© Sputnik / Mihai CarausAu fost lansate punctele mobile de vaccinare
Au fost lansate punctele mobile de vaccinare - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cei care nu au reușit să se imunizeze, o pot face în fiecare zi la punctele mobile de vaccinare din Capitală. Acestea vor staționa și astăzi în municipiul Chișinău.
CHIȘINĂU, 13 sept - Sputnik. Astăzi, troleibuzul va staționa în sectorul Râșcani, pe strada Miron Costin, la Complexul Memorial al Feciorilor Patriei „Sf. Amintire”. Totodată, autobuzul poate fi găsit astăzi, 13 septembrie, în orașul Codru, strada Costiujeni 8, lângă Primărie. Punctele mobile de vaccinare vor activa începând cu ora 10:00 și vor activa până la ora 18:00.
La punctele mobile de vaccinare poate să se imunizeze oricine, indiferent de viza de reședință și locul de trai. Vaccinarea se poate face doar în baza actului de identitate.
Ambulanță, Urgență, Medici, Spital, România - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2021
Coronavirus
Tot mai multe persoane cedează în fața COVID-19: Numărul de decese, în creștere
După imunizare, fiecare persoană primește certificatul care confirmă ca i-a fost administrată prima doză și este informată despre data pentru cea de-a doua doză.
Punctele mobile includ zona de triaj, zona de vaccinare și zona de monitorizare. La fel, a fost amenajat un spațiu special pentru eventualele cazuri de complicații post-vaccinare.
Fluxul de știri
0