Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Va apărea "Lista rușinii" în Capitală: Ce este și cine se va regăsi în ea

© Sputnik / Mihai Carausimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Abonare
Antreprenorii şi agenții economici care nu-și onorează angajamentele față de Primărie și locuitorii Capitalei vor fi incluși într-o listă a rușinii de către municipalitate.
CHIȘINĂU, 13 sept - Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță că va face public "Lista rușinii". Potrivit edilului-șef, pe lista respectivă va apărea numele celor care nu-și onorează angajamentele față de Primărie și locuitorii Capitalei.
"Am solicitat ca până la sfârșitul anului să fie elaborată o listă a rușinii, cu nume concrete ale celor care nu-și onorează angajamentele și trișează la executarea lucrărilor, deși au contracte încheiate cu Primăria Chișinău în ceea ce ține de reparația străzilor, amenajarea trotuarelor, parcărilor, dar și alte obiective", a scris Ceban pe pagina sa de facebook.
Totodată, primarul a solicitat și elaborarea unei liste a companiilor care își execută conștiincios atribuțiile, care respectă termenele invocate în contracte și standardele de activitate.
Fluxul de știri
0