Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Accident pe calea ferată în România: Sunt victime

© Photo : CFR CălătoriCFR Călători
CFR Călători - Sputnik Moldova, 1920, 13.09.2021
Abonare
Un acident tragic s-a petrecut lângă Ploiești, România, într-o zonă foarte circulată.
BUCUREȘTI, 13 sept – Sputnik, Evan Răutu. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență Prahova a anunțat că duminică, în jurul orei 21.00, avut loc un accident feroviar în urma căruia un bărbat şi mai multe animale au murit.
Accidentul a avut loc între staţiile Buda şi Ploieşti Vest, iar din primele informații ar fi vorba de trenul Regio 3012.
Potrivit IPJ Prahova, victima este un bărbat de 60 de ani, iar odată cu el au fost omorâte 17 oi şi o capră.
”La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 21.20, politiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Prahova au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că trenul Regio nr. 3012, între Stațiile C. F. Buda și Ploiești Vest a accidentat un bărbat. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat ca cele sesizate se confirmă, persoana fiind decedată”, a anunțat IPJ Prahova.
Traficul feroviar din zonă a fost restricționat, fiind oprit trenul implicat în accident. La momentul producerii accidentului, în tren se aflau 13 călători care, nu au suferit vătămări.
Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.
Incidentul demonstrează haosul din zona transporturilor românești - în ultima vreme fiind înregistrate și alte incidente, în general din cauza unor defecțiuni. De fiecare dată, intervenția autorităților feroviare a lăsat de dorit, pasagerii trecând prin momente extrem de grele, trebuind să aștepte în câmp multe ore, în condiții improprii.
Fluxul de știri
0