Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Scenă de groază la Hâncești: Și-a împușcat iubita, apoi s-a sinucis

Pistol - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2021
Abonare
Și-a împușcat iubita cu o armă de vânătoare, apoi s-a sinucis. Tragedia a avut loc în această noapte, în raionul Hâncești.
CHIȘINĂU, 12 sept - Sputnik. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 01:20 de către tatăl fetei împușcate. Acesta le-a spus polițiștilor că a auzit la domiciliul său împușcături asemănătoare cu cele trasă din arma de vânătoare. La fața locului s-a deplasat grupul operativ care a stabilit că, o oră mai devreme de a se întâmpla nenorocirea, acasă la tânăra împușcată a venit iubitul ei de 28 de ani.
Ulterior, între tânăr și proprietarii casei s-ar fi iscat un conflict, iar tânărul i-a amenințat pe toți cu moartea. În urma celor întâmplate, tatăl fetei a fugit din casă, iar apoi a auzit mai multe împușcături din armă.
BPDS “Fulger” - Sputnik Moldova, 1920, 11.09.2021
Societate
Luare de ostatici ca în filme în Capitală: Au intervenit mascații
Oamenii legii au găsit la fața locului două corpuri neînsuflețite - al tinerei de 23 de ani și al iubitului ei de 28 de ani, care s-a sinucis prin împușcare. Potrivit polițiștilor, tânărul deținea arma legal.
Cei doi erau într-o relație de mai mult timp și urmau să se căsătorească. Poliția susține că ambele familii nu au fost în vizorul poliție, iar de către autoritățile locale sunt caracterizate pozitiv. În prezent, oamenii legii investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele celor întâmplate.
Fluxul de știri
0