Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dieta care îți poate prelungi tinerețea, dezvăluită de un specialist

Produse din dieta mediteraneană - Sputnik Moldova, 1920, 12.09.2021
Abonare
Este important să se țină cont de faptul că, de la o anumită vârstă, metabolismul devine mai lent.
CHIȘINĂU, 11 sept. - Sputnik. Un raport echilibrat al grăsimilor carbohidraților și proteinelor ​​în organism ajută la menținerea frumuseții și tinereții, relatează ”Izvestia”. Despre aceasta a vorbit cunoscuta nutriționistă Margarita Koroleva.
În opinia ei, frumusețea depinde de sănătate, care poate fi obținută printr-un complex de factori, inclusiv prin nutriție.
Zahăr - Sputnik Moldova, 1920, 17.11.2019
De ce este periculos zahărul pentru sănătate
Dieta ar trebui să includă pește și carne, care conțin proteine, și legume, cum ar fi napi, ridichi și ridichi de toamnă. „Acestea eliberează la timp organismul de toxine, îl îndestulează cu vitamine și minerale”, a precizat specialistul.
Trebuie să consumăm fructe de pădure, acestea funcționează ca un antioxidant și sunt foarte importante pentru menținerea frumuseții. Sunt folositoare uleiurile care conțin poliacizi, a subliniat Koroleva.
Drept exemplu în acest sens ea a adus untul de arahide și avocado, care conțin grăsimi sănătoase. Specialistul le-a recomandat celor care vor să-și mențină tinerețea să renunțe la fast-food și la produsele instant. Koroleva a subliniat că nutriția la 30 de ani este diferită de alimentația tinerilor de 20 de ani.
"La vârsta de 35 de ani ar trebui să dăm deja preferință unor alimente mai simple, precum și mai puțin bogate în calorii. Odată cu vârsta, metabolismul nostru se modifică", a amintit nutriționistul.
Fluxul de știri
0