Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Peste 20 de focare de incendii de vegetație, lichidate de pompieri în ultimele 24 de ore

© Photo : Facebook / Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAIIncendiu de vegetație la Șoldănești
Incendiu de vegetație la Șoldănești - Sputnik Moldova, 1920, 10.09.2021
Abonare
Pompierii, în acțiune. În ultimele 24 de ore au fost lichidate peste 20 de focare de incendii de vegetație.
CHIȘINĂU, 10 sept – Sputnik. Incendii de vegetație în țară - în ultimele 24 de ore, pompierii au lichidat peste 20 de focare.
Potrivit unui comunicat emis de IGSU, intervenția salvatorilor a fost necesară în localitatea Fântânița din raionul Drochia, unde, din cauza arderii, au fost afectate 10 hectare a unui teren. Tot în această localitate focul a afectat peste 500 metri a unui lan de floarea soarelui. Pentru stingerea incendiilor, la fața locului au intervenit două echipe de pompieri.
pompieri - Sputnik Moldova, 1920, 08.08.2021
Societate
FOTO - Incendiu în Capitală: Oamenii - speriați de sunete de explozie și de fumul dens
Un alt incendiu a avut loc în localitatea Moscovei din raionul Cahul. Aici salvatorii au stins șapte hectare de iarbă uscată. Cazuri similare au fost înregistrate și în UTA Găgăuzia, și raioanele Căușeni, Anenii Noi, Taraclia și Basarabeasca.
”Inspectoratul General pentru Situații de Urgență amintește că orice scânteie poate provoca incendii pe spații extinse în condiții de umiditate redusă și temperaturi ridicate. Pentru a evita situațiile de risc specialiștii îndemnă oamenii să respecte cu strictețe regulile antiincendiare, iar în cazul în care observă focare de ardere să apeleze de urgență Serviciul 112 pentru a evita propagarea acestora”, este menționat în comunicat.
Fluxul de știri
0